Nákupní horečka

V Austrálii nám pomalu končí finanční rok, tak jsou tu šílené výprodeje. Musím se přiznat, že nákupní virus skolil i mě :-).

A co že jsem si to pořídil? Začal jsem něčím menším, koupil jsem si klobouk. Ten se bude hodit proti sluníčku. Ikdyž jak mě tak napadá, tak já tu léto vlastně nezažiju. No, co už? 🙂 Každopádně je móóóóc pěkný :-). Však brzo uvidíte na fotkách.

A co dál? 🙂

‘Dál jsem si pořídil počítač. Nemyslel jsem si, že to udělám, ale nakonec se stalo. Nejdřív jsem si myslel, že ho nebudu potřebovat a že mi bude stačit být občas na jirkově počítači. Ale nakonec se ukázalo, že mi to stačit nebude. Jeden z důvodů byla i škola. Tam dostáváme úkoly, které máme dělat na počítači. Už tu dál nebudu ten nákup ospravedlňovat :-). Prostě ho mám (počítač 🙂 ).

A co že to je? Je to Asus M51 series. Má to 2,1 GHz procesor Intel Core 2 Duo, 15,4”” displej, 250 GB HDD a 2GB RAM. Zatím naprostá spokojenost.

Nevím, jestli mám do nákupní horečky počítat i výlety, které jsem si koupili s Jirkou na prázdniny. Asi jo :-). A aby toho nebylo málo, tak si jdu příští týden koupit letenku domů. Juchůůůůů :-).

(93)

Napsat komentář

Your email address will not be published.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..