Víkend nabitý zážitky

Pomalu se mi to začíná v Austrálii krátit, tak jsem se rozhodl, že budu muset podniknout nějaké výlety kolem Sydney a projít si nějakýma atrakcema tady.

První víkend byl na tyto zážitky docela bohatý.

Ve středu jsem se podíval na počasí, zjistil jsem, že v pátek má být pěkně, tak jsem zašel do “Australie Online” a zamluvil jsem si na pátek výlet na “Harbour Bridge”. Stálo to…. no moc :-), ale i tak to nakonec stálo za to. Jestli někdy budete v Sydney a nebojíte se moc výšek, tak do toho rozhodně běžte.

V sobotu se nic moc nedělo, ale za to v neděli to bylo něco. Jeli jsme na výlet do Royal National Parku. Kvůli počasí jsme tento výlet museli už jednou odříct, tak jsem doufal, že tentokrát to konečně vyjde. A vyšlo :-). Při plánování tohoto výletu jsem vyšel z prokyho blogu.

Jeli jsme vlakem do stanice Otford, což je na jihu Royal National Parku. Vlak tam jede asi hodinu. Odtamtud jsme se vydali podle ukazatelů a asi za 10 minut jsme byli v parku. Rozhodli jsme se udělat kolečko, které mělo asi 16 km. Počasí nám vyšlo náramně – sluníčko svítilo. Nejdřív jsem šli lesem, po pravdě to tam nebylo nic moc, občas nějaká ta zajímavá rostlina, ale jinak nic. Už jsem se těšil, až se půjdeme podívat na pláže. Po 2 hodinách chůze a po malé svačince jsme se tam konečně vypravili. Vážně to stojí za vidění. Je sice možné, že jsem z toho byl tak unešený i proto, že už jsme dlouho (asi měsíc 🙂 ) na žádném výletě nebyl.

V ponděli jsme měli ještě taky volno, tak jsem si původně říkali, že ještě pojedeme na Manly beach, ale z toho nakonec sešlo, protože jsme byli pěkně utahaní z fitka. Tak snad příští týden.

(103)

Napsat komentář

Your email address will not be published.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..