Vikend

Na vikend jsme toho meli strasne moc v planu, tak uvidime, jak to vsechno dopadne. Plan byl nasledujici. V sobotu pres den jsme meli v planu navstevu u Evci na vymenu fotek z Blue Mountains. Vecer mela byt “cerna hodinka”. Byl totiz den zeme a od 8 do 9 vecer se nemelo svitit. Pry se tim prispelo k ochrane planety. Podle me to je teda docela blbost, ale spolubydlici to nejak zrali, tak to bylo v planu :-). Pak byla v planu vecerni akcicka. Na nedeli jsme si rikali, ze podnikneme neco podle pocasi.

Tak vidite, ze plany byly. Ted k tomu, jak se nam podarilo je naplnit.

V sobotu jsme vstali kolem 10. Spis teda o neco pozdejc :-). Po snidani jsme se pustili do pripravy obeda. S Evcou jsme byli domluveni nekdy po 12, tak takze jsme meli co delat, abysme to nejak stihli. K obedu bylo v planu asi prvni normalni jidlo za celou dobu pobytu. Kureci maso s ryzi. Uz jsem se na nej tesil. Jako nebylo to spatne, az na tu ryzi :-). Ale i tak jsme si oba posmakli a jako bonus nam zbylo jeste na zitrejsi obed.

Pak jsme vyrazili na cestu k Evce. Jak jsme zjistili, tak bydli kousicek od naseho stareho bytu. Cesta od nas trvala asi 45 minut. No, neni to zase tak blizko, jak jsme si mysleli. Bytecek ma Evca fakt super. Vybaveni asi jeste lepsi, nez mame my. Ale my si ted rozhodne nestezujeme :-). Dokonce pro nas i navarila. To jsme se s tim obedem nemuseli dnes delat :-). Moc hladu jsme nemeli, ale ja jsem si po chvili dal :-). Byly zapecene brambory s brokolici – mnam. Bylo i vinko. No, nemeli jsme se spatne. Kolem pul 4 musela Evca vyrazit do prace, tak nas musela vyhodit.

Po navratu domu jsem sel na brusle, zatimco Jirka sel svoje brusle reklamovat. Bruslil jsem asi hodku a pul. Je to docela namahe :-). Clovek se u toho docela unavi :-).

Po navratu domu uz byly doma holky a pripravovaly dobroty na vecerni cernou hodinku. Meli jsme “garlic bread” a tortily s vybornym “dipem” a samozrejme pivo :-). V 8 jsme zhasli svetla a divali se ven, co se bude dit. Docela me prekvapilo, ze se v podstate nic nedelo. Domy ve meste svitily porad stejne. Hlavne, ze v televizi ukazovali, jak se bude vsechno zhasinat. Rikali jsme si, ze to urcite bylo tak, ze zhasl akorat “Harbour Bridge” a opera :-).

Po cerne hodince jsme se oblekli a vyrazili na Coogee beach do jednoho baru. Dali jsem si tam par piv. Chvilku jsme byli i na parketu. Najednou byli 2 hodiny :-). Normalne tak stojim u parketu a divam se na televizi a najednou ke me prisel vyhazovac, at pry jdu ven, ze jsem opily. Rikal jsem mu, ze nejsem, ale nebyla s nim vubec rec, tak jsem sel. To je super, vyhodili me z hospody, ze jsem opily. To se mi jeste nestalo a doufam, ze uz se mi to nestane :-). A ja jsem vazne opily nebyl, fakt :-).

Ostatni prisli za chvilku za mnou. Potom jsme vyrazili na cestu zpet. Sli jsme pesky. Cestou se nam tak trosku podarilo zabloudit :-). Vedla nas Zuzka. Ja s Jirkou jsme vubec netusili, kam ze to jdeme :-). Po pul hodine slapani jsme se vazne obevili pred barakem. Zazkak :-). Pak jsem sli na kute.

V nedeli rano, kdyz jsme vstali (asi o pul 11 🙂 ) a zjistili jsme, ze je venku nadherne, tak jsme si rekli, ze dnes vyrazime na plaz. Udelali jsme si s sebou sendvic a vyrazili jsme. Jeli jsme na stejnou plaz, na ktere jsme byli vcera v tom baru. Aspon ji uvidime i za svetla.

Bylo to tam stejne super, jako kdyz jsme byli naposledy na “Bondaii”. Akorat voda byla asi o trosku studenejsi, ale to nas od koupani rozhodne nemohlo odradit. Plaval jsem od jedne vlajky ke druhe – bylo to asi 100 metru. Na konci jsem myslel, ze vypustim dusi :-). Ale uplaval jsem to :-).

Kolem druhe hodiny jsme museli zpatky. Zuzka se musela pripravovat na vecer – mela jit na svatbu kolegyni v praci a my s Jirkou jsme si rikali, ze jeste pujdeme na brusle. A tak se i stalo. Po bruslich jsme jeste zasli do bazenu, ktery mame v dome. Nebojte, neni kryty :-). Voda tam podle me byla jeste studenejsi nez mori, ale rikal jsem si, ze tam proste vlezt musim, tak jsem tam vlezl :-).

Vecer uz nas cekalo jenom jidlo, film a postylka. Dnes se promitali prvni 2 dily Pana Prstenu. Takze to bylo docela na dlouho :-). Spat jsme sli az kolem 2 :-). Zitra zase do skoly a me potom ceka jeste i prace. Jsem na to teda zvedavy. Bude ze me pekar :-). Nebojte, o pracovni zazitky neprijdete :-).

(109)

Napsat komentář

Your email address will not be published.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..