Stěhování a první dny v novém bytě

V úterý večer jsme se s Jirkou měli stěhovat do nového bytu. O tom proč se nám v tom starém nelíbilo jsem už několikrát psal.

Po příchodu ze školy jsme si dali baštu, odopočinuli si a dali jsme se do balení. Už teď pozoruju, že těch věcí mám nějak víc, než když jsem přijel a to jsem si zatím v podstatě nic nekoupil. Takže až za mnou někdo pojedete, tak si vemte velký kufr a do něj málo věcí, abyste mi mohli zpátky něco odvézt :-). Konstatovali jsme, že najednou to nemůžeme nikdy odvézt, takže pojedeme aspoň na 2x.

Měli jsme koupený lístek na autobus. Hádejte, kdo ho pořídil. Ano já :-). Jirka zase mezitím uvařil oběd. Už jsem chtěl napsat, že se mezitím flákal, ale pak jsem se rozhodl napsat to po pravdě :-).

Poprvé jsme do nového bytu dorazili kolem 7. Vyložili jsme náklad a spěchali jsme zpátky pro druhou várku. Tam jsme se rozloučili, vyměnili telefonní čísla s tím, že někdy uspořádáme nějakou akcičku a vyrazili na druhou cestu. Po druhé jsme dorazili kolem půl 9. A jsme prestehovani :-). Huraaaa.

Přvezli jsme vínko, ale vzpomněli jsme si na něj pozde, takže jsme se s holkama domluvili, ze to necháme na zítra. Pak jsme šli na kutě.

První noc v novém bytě byla super. Po dlouhé době jsme se pořádně vyspali, protože nás nerušili projíždějící auta. Nádhera. Jedna z mála veci, které se mi na novém bytě nelíbí, je, že je to dál do školy. Kvůli tomu jsem musel vstávat už v 7:45 :-). Kolem 8:15 jsme se Zuzkou vyrazil na autobus, ona totiž jela taky do školy. Aspoň mi ukáže cestu :-).

(96)

Napsat komentář

Your email address will not be published.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..