První dny volna

Jak už ti tak bývá, tak po škole (nebo i po práci) přichází dny volna, tedy víkend. Můj první víkend měl 4 dny. To je paráda, co? 🙂

Tak se mrkněte, co jsme vyváděli. Dopředu prozradím, že to bylo docela bolestivé 🙂

13.3.2008

Po třech dnech ve škole byl dnes konečně den volna. Jinými slovy po děsné nudě ve škole by dnes mohla být trošku zábava :-). Ráno jsem vstal už v 7, protože jsem byl domluvený s Peťkou na ICQ. Chatovali jsme docela dlouho :-). Jirka byl dnes ve škole, takže jsem měl neomezený přístup k počítači :-). Po chatování jsem šel nakupovat. Mimo jiné jsem si pořídil i knížku. Ano čtete správně, já jsem si koupil knížku :-). Potom jsem šel do města, kde jsem byl domluvený s jedním Ozzykem (tak se říká lidem narozeným v Austrálii) na prohlídce fitka. Nakonec z toho ale nic nebylo, protože chodit tam by bylo děsně drahé. No, budu se muset asi objejít bez fitka. Pak jsem se ve městě domluvil s Jirkou a šli jsme zase nakupovat. To je děs. Přijde mi, že chodíme do obchodu kařdý den :-). Nevím, jak jsem to dělal doma, že jsem tam byl max 2x týdně :-).

14.3.2008

Dnes jsme měli v plánu jet na Bondai beach. Tomáš – náš spolubydliící, nás varoval, že Bondai není moc hezká pláž. Jsou tu prý daleko hezčí pláže. Ale tato je z nějakého důvodu nejznámější, tak jsme se tam prostě museli jet podívat :-). Jeli jsme tam vlakem a potom busem. Když jsme tam přijeli, tak jsme fakt nechápali, proč Tomáš říkal že to tam není pěkné. Je to tam naprosto super. Hned  jsme šli do vody. Byly super vlny, tak jsme tam blbli. Když jsme vylezli, tak jsme počkali až uschneme, a pak jsme se hned namazali opalovacím krémem, který jsme tu pořídili . faktor 30. Do vody jsme šli ještě 2x, taky jsem se šli projít kolem celé pláže.

Pak jsme nějak začali pociťovat, že jsme asi trošku spálení. Časem se ukázalo, že to asi nebude jenom trošku :-). Nevím, jak by to dopadlo, kdybysme ten opalovací krém neměli. To dnes bude noc, říkali jsme si :-).

Kolem 8 hodin jsme se tam měli potkat s Jirkovou kamarádkou Jančou. Přišla ještě s kamarádkou – němkou. Ani já ani Jirka si nepamaujeme jméno :-). S holkama jsme šli do hospody. Dali jsme si pivko a něco k jídlu – paráda.

Potom už jsme jeli domů. Doma jsme zjistili, že jsme červení jako vaření raci. A měli jsme pravdu. V noci to bylo peklo. Nevěděli jsme, jak si máme lehnout. Tato noc byla první, kdy nám zase tak moc nevadili auta, která jezdila kolem :-).

15.3.2008

Protože jsme se včera pěkně spálili, tak dnes to nevypadá na nějaké veliké dovádění :-). Vypadá to, že dnes nikam nepůjdeme. Prostě budeme celý den doma a budeme se flákat :-).

A tak se taky stalo. Celý den jsme strávili doma. Zavzpomínal jsem si na dobu, kdy jsem byl na koleji, kdy takových dnů bylo docela hodně :-). Poslední dobou jsem ale takový den nezažil ani nepamatuju. Pořád bylo co dělat. Že Peťko :-).

16.3.2008

Spálení se zdárně lepší, tak jsme na dnešek naplánovali výlet do města, kde měl být průvod ke dni svatého Patrika. Musím říct, že to bylo docela zajímavé. Jirka to už jednou zažil, když byl v Dublinu, tak mi už dopředu objasnil o co že jde. Prostě to bylo něco jako u nás za starých časů prvomájový průvod. V průvod jeli alegorické vozy, šli tam lidi, občas tam prošli nějací hudebníci. Celé to trvalo asi hoďku a půl.

Jirka říkal, že ten den se v hospodách v Irsku točilo zelené pivo, tak jsme si řikali, že si tu taky na jedno skočime, ale houby, houby. Žádné zelené pivo, tak jsme se na to vykašlali a šli domů, kde jsme se zase flákali :-).

(87)

Napsat komentář

Your email address will not be published.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..