Cyklobraní v Jevišovce

V sobotu 8.9.2007 jsem měl jet ráno do Jevišovky fotit letos už třetí závody kol. Jak už jsem napsal, tak jsme v pátek měli firemní akcičku. A protože se pěkně protáhla, tak jsem měl veliké problém s ranním vstáváním. Je dost možné, že bych je měl i bez této akce. Já vstávání strašně nemám rád :-).

Nakonec se mi vstát podařilo, ikdyž to byl tak trošku zázrak. Budík jsem měl nařízený na 6:00. Vůbec si nepamatuju, že jsem ho zamáčknul. Najednou jsem se probral a myslel jsem si, že jsem zaspal, tak jsem se chtěl podívat na mobil, kolik je hodin, ale on nebyl tam, kam jsem ho večer položil, tak jsem vylezl z postele a mobil jsem našel zachumlaný v peřině :-). Bylo 6:30. Super, přesně v tolik jsem chtěl vstávat. Šel jsem si chystat věci, podíval jsem se, kdy mi jede trolejbus tak, abych stihl vlak.Vyrazil jsem trošku pozdějc, ale myslel jsem si, že trolejbus v pohodě stihnu. Nestihl :-). Ujel mi o dvě minuty, tak jsem se rozhodl, že půjdu na nádraží pěšky. Stihl jsem to za 20 minut, takže jsem měl ještě pohodlnou časovou rezervu asi 2 minuty, než jel vlak :-).

Jel jsem do *Otrokovic*, tam jsem přesedl na vlak do Břeclavi, no a tam už jenom do lokálky směrem na Znojmo. Seděl jsem v zadní části vlaku, takže jsem neviděl na názvy stanic, kterými jsme projížděli. Když uz jsem si říkal, že na příští stanici přestoupím dopředu vlaku, abych nepřejel, tak jsem zjisitl, že jsme právě odjeli z Jevišovky. Super :-). Na další stanici jsem vystoupil a šel jsem se zeptat, jak je to daleko zpátky. Prý 7 km. Nóóóó, tak to se projdu. Neotálel jsem a vyrazil. Trvalo mi to něco málo přes hoďku. Pak jsem ještě musel najít místo konání závodu, ale to nebyl problém, protože odtamtud vycházeli zvuky z reproduktoru. Na místě jsem se přivítal s Dančou a s Davidem. Zjistil jsem, že mám asi 3 minuty, než odstartuje hlavní závod, tak jsem smontoval foťák a šel jsem fotit. Stihl jsem to opravdu přesně :-).

Do závodu odstartovali i Danča s Davidem a já jsem tam zůstal sám :-). Tak jsem tam chodil a fotil. Celkem jsem nafotil asi 1200 fotek. Tak jsem zvědavý, jaké budou.\

Po skončení závodu na pódiu, kde bylo vyhlašování vystoupila skupina Čechomor. To byla paráda. No, a pak šupky zpátky domů.

Zajímavý víkend to byl. Musím se přiznat, že jsem z něho docela hotový. Těch 7 km rychlé chůze mi dalo zabrat :-). Plyne z toho jedno ponaučení: Ve vlaku jezděte tak, abyste viděli na názvy stanic :-).

(82)

Napsat komentář

Your email address will not be published.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..