Pondělní herní akcička

V pondělí 29.1 jsme u mě doma uspořádali sezení s deskovýma hrama. Akce se v hojném počtu zúčastnili Klárka, Anička, Šandy a já. Na začátku to vypadalo jako taková poklidná akcička, ale pak se nám to nějak vymklo z rukou :-).

Nejdřív jsme si zahráli Puerto Rico. Nevím proč, ale ostatním se ta hra moc nelíbí. Mě teda jo. Sice jsem nevyhrál, ale, podle mě je to zábavá hra. Vyhrála to Klárka. Potom přišel Stodža a v pěti jsme dali Bang. Byla to pekelně dlouhá hra. Hráli jsme to asi hodinu. Nakonec jsem to teda vyhrál, ale bylo to krušné. Na začátku mě chtěla zabít jenom Anička, ale na konci hry po mě šli už úplně všichni :-).

Hrát jsme přestali asi kolem čtvrt na půlnoc. Nevím, koho to napadlo, ale byl to naprosto geniální nápad: “Dáme si vodní dýmku.” Tak jsme ji začali připravovat. Když jsme zapálili uhlík, tak jsme zjistili, že ne všechno je v pořádku :-). Nějak to netáhlo. Asi po půlhodině jsme odhalili zradu v hadici, tak jsme zkoušeli kouřit přímo z vodní dýmky. A světe div se, ono to šlo :-). Pak jsme teda přidali zlepšovák a kouřili jsme přes kapesníček zkrz trubku od alobalu :-).

Časem dodám fotky. Vydržte, stojí to za to.

Ve středu jsme uspořádali podobnou akcičku, ikdyž trošku v jiném složení. Ale průběh byl velmi podobný :-).

(79)

Napsat komentář

Your email address will not be published.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..